Lägenhet – P000310007 – Sliema

Köp - Lägenhet
P000310007 330 4 sovrum 4 Badrum

Underbar lägenhet/dupelx med 4 sovrum och fantastiskt utsikt över inloppet till Sliema/Valletta/Manoel Island, havet, båtarna och den fortifierade historiska huvudstaden Valletta.

Bostaden består av 4 sovrum, 3 badrum, vardagsrum och kök och är uppdelat på flera vånings plan med både halv och heltrappor. Från entren kommer du in i en välkomnande hall som leder till ett ljust och rymligt kök, separat matsal och ett fantastiskt vardagsrum som leder till ännu en terrass med samma underbara havsutsikt. Ytterligare komplement till denna fastighet är ett mindre kontor, fyra dubbelrum, två med eget badrum och det stora sovrummet har en stor och  rymlig garderob samt ett eget badrum. Övrigt finner du  gästtoalett, tvättstuga, 4 balkonger, en tredje terrass och ett två bilsgarage. Denna fastighet säljs fullt möblerad.

Denna bostad ligger i det populära området Tigne Point, ett sk designated areas som är ”gated” Community, dvs för att komma in i området behöver du ett nyckelkort. Obehöriga kommer ej in
I området finner man även ett gammalt historisk fort, restaurang, gemensam pool och gym. I närheten ligger även ett stort inomhus shoppingcenter ”the Point” med flertal butiker och kaféer. Och utmed strandpromenaden kan du lätt promenara till Valletta/alt St Julians. Du kan även ta snabb färjan till Valletta (tar ca 5-7 minuter).

Similar Properties