Lägenhet – P000181253 – Sliema

Köp - Lägenhet
P000181253 350 3 sovrum 3 Badrum 2 Garages

Utan tvekan är en av de mest framstående fastigheterna på ön denna prestigefyllda lyxvilla / lägenhet med concierge- och portertjänster, privat parkering och tillgång till ett antal restauranger, spa, privat strand / pool och ett fantastiskt urval av fritidsfaciliteter. Denna helt fristående lägenhet på 15 våningen (näst högst upp i bostadblocket) har färdigställts med absoluta de bästa designerdetaljer och har dessutom 360 graders utsikt över den fortifierade huvudstaden Valletta, Manoel Island, Sliema och stora dela av Malta. Bostaden har en terrass som löper ut med  hela fronten (ca 30 meter lång) med mot Valletta och inloppet till Sliema.

Bostaden har öppenplanslösning med ett lyxigt utrustat kök med stor bar bänk, tvättstuga, separat studie och förvaring som alla leder till en terrass. Bostaden har 3 dubbel sovrum alla med eget badrum och klädkammare. Två av sovrummen har fantastisk utsikt över Valletta och havet. Bostaden har många extra finesser såsom special fönster med elektriska lås, jalusier, Ac och mycket mera. En av de finaste bostäderna på marknaden – med magnifik utsikt. Det finns också ett garage för två bilar.

Bostaden ligger nära strandpromenaden i Sliema, med närhet till restauranger, shopping och kafé.
Närhet till Valletta antingen med båt (6-7 minuter) eller genom att promenera utmed strandpromenaden mot Valletta, en promenad som tar ca 30 minuter och önskar man promenera
till St Julians tar promenaden ca 45 minuter.

  • Vidunderlig utsikt över fortifierade Valletta
    15 våningen
    30 meters balkong/terrass och fasad med fantastisk utsikt
    Designers lyx och hemtrevligtPris vid förfrågan- Rekommenderas för en privat visning.

Similar Properties